Amerika 2013 Motorhome Road Trip

De motorhome Road Trip 2016 door Calfornia, Nevada en Arizona begint met de vlucht naar San Francisco, waar de trip begint.

Road Bear Motorhome
Road Bear Motorhome

De vlucht naar San Francisco hebben we met de KLM gemaakt. De vlucht werd uitgevoerd met een Boeing 747-400, die achterin het vliegtuig aan de linker en rechterkant 3 vrijen hebben met 2 stoelen.
Doordat je nu je eigen stoel kunt kiezen hebben we dus gekozen voor een van deze 2-rij stoelen. Maar je moet er nu wel extra voor betalen.  Het 9 uur lang zitten op deze stoelen is wel aangenamer dan op de andere, dus we hebben de portemonnee maar getrokken.
De vlucht zelf was aangenaam, maar je merkt wel dat de 747 geen hedendaags toestel is. Veel rammeltjes en trillingen, maar het is heel gebleven.
Eigenlijk is die 9 uur vliegen nog beste wel meegevallen, want eerder dan we dachten vlogen we boven de baai van San Francisco, de San Francisco Bay, het uitzicht is in en woord fantastisch. Maar het San Francisco gebied is wel heel groot. Dus wel alles bij elkaar een aangename vlucht.
Het werd minder leuk bij de Immigratie afhandeling, ieder moet op zijn beurt wachten en je hebt pech als voor aankomst van jou vliegtuig een ander, ook groot, toestel is binnenkomen.  Dit was dus het geval en we moesten dus een paar honderd mensen voor laten gaan. Maar er is een bezigheid:  mensjes kijken, je wordt zelf ook bekeken. Zo kom je het lange wachten door.
Het is allemaal goed georganiseerd en voordat je het weet ben jij aan de beurt bij de American Immigration Officier. Toch lucht het op als je de klap van het stempelapparaat hoort, je mag nu officieel de United States of America in! En dat gaan we dan ook doen.

verder