Australië 2004 Bushcamper Trip

Australië 2004 – Westkust

Ons huis voor 90 dagen
Ons huis voor 90 dagen

Zoals wij het aan het eind van de Australië reis van 2003 elkaar beloofden: we keren nog éénmaal terug naar Australië!

Het is nu zover, dat wij onze nieuwe reis hebben geboekt. Wij vliegen, met een korte tussenstop op Bali, op 4 april 2004 naar Perth. Daar halen wij een Apollo Adventure 4×4 Camper op om de reis door West Australia en een deel van het Northern Territory te maken. We blijven ongeveer 75 dagen in Australië om op 16 juni 2004 weer terug te vliegen naar Nederland.

We verheugen ons heel erg op deze reis en tellen de dagen af tot het vertrek. We weten ongeveer welke voorbereidingen we moeten treffen, maar toch zal deze reis heel anders worden. We reizen met een four wheel drive camper die kleiner is dan de motorhome van de vorige reis. Wat ruimte betreft zullen we ons moeten behelpen, ook wat comfort betreft. De Adventure heeft minder luxe zaken aan boord, b.v. geen toilet en douche. Maar met de Adventure zullen we in staat zijn om meer off road te gaan, dus over de dirt roads (verharde, geen asfalt, wegen en nog andere tracks). Dit was de vorige reis niet mogelijk en was toen toch wel een (klein) gemis. We hebben het gevoel dat we nu een “beetje meer” van Australië zullen beleven.

Aus-031#001

De grove route zal lopen van Perth naar Kalgoorlie in het oosten. Dan naar Esperance in het zuiden en vandaar langs de kust via Albany weer terug naar Perth. Van hier uit gaan we langs de kust naar het noorden om bij Derby de Kimberley in te gaan. Via Jabiru naar Darwin. Onderweg willen we zoveel mogelijk National Parks bezoeken, zoals in het noorden de parks in de Kimberly, Kakadu National Park en natuurlijk de parken in het rondje Perth – Perth en die op de route naar het noorden. Klik hier voor de routemap.

Van deze reis zullen we, zoals ook bij de vorige reis, reisverslagen en foto’s maken. Deze zullen we dan ook op onze website plaatsen, zodat we onze reiservaringen met jullie allen kunnen delen.

Ons terras
Ons terras

Deze reis is geboekt bij Dutchdownunder te Middelburg, de Adventure Camper zal door Apollo Motorhome Holidays Australia worden geleverd.

Een korte verzameling van wat foto’s:

Hij woont er ook
Hij woont er ook
zij ook
zij ook
en veel vliegen
en veel vliegen
Dolfijnen komen naar je toe
Dolfijnen komen naar je toe

Aus-138#001 Aus-119#001 Aus-075#002

Aus-031#001

AppleMark
AppleMark

Aus-234#002 Aus-259#001

Aus-326#001 Aus-234#002

Kijk voor de verdere foto’s onder Fotoalbums in het horizontale menu.

verder